AutoConcept - för den smarta bilägaren

Av AutoConcept Marknad, den Sep 3, 2020 3:50:51 PM

Nu är semestern över för de flesta och vi hoppas att du har haft en avkopplande och skön sommar. Vi på AutoConcept ser nu fram emot en spännande höst fylld med nyheter.

Om AutoConcept Insurance

Du kanske redan känner till AutoConcept sedan tidigare? Kanske för att du är en av våra många återförsäljare, eller för att du har hanterat ett skadeärende med oss.

Vi på AutoConcept förmedlar fordonsförsäkringar som omfattar plötsliga oförutsedda skador på elektroniska och mekaniska komponenter. I Europa är denna typ av försäkring väldigt populär och kallas ofta för ”Mechanical Breakdown Insurance” - vi kallar det reparationsförsäkring.

Vi har funnits i över 20 år och är idag verksamma i hela Norden. Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar vi för att skapa trygghet för fordonshandlare och fordonsägare.

Vi vill att det ska vara lika tryggt att köpa begagnat som nytt – tillsammans gör vi det möjligt

När du blir återförsäljare hos oss formar vi ett upplägg som passar dig och din verksamhet. Vi har ett brett produktsortiment för de flesta fordonstyper. Är du ännu inte återförsäljare hos oss kan du läsa mer om hur du blir det här.  

Våra skadetekniker, som har egen verkstadserfarenhet, kan rådgöra och diskutera fram den bästa reparationsmetoden till dig som hanterar våra skadeärenden. Läs mer om hur vår skadeärendehantering ser ut här.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss och våra produkter.

Kategori:Tryggare fordonsägare

Kommentarer:

AutoConcept Toolbox

Välkommen till vår verkstadsblogg Toolbox! Här lägger vi upp smarta tips som underlättar för dig när du handlägger ärenden med oss. 

Vad vill du läsa om här? Maila dina önskemål till marketing@autoconcept.se