VD har ordet

AutoConcept Marknad, 2020-12-18 12:54

Snart stänger vi böckerna för ett annorlunda år och blickar in i 2021 med tillförsikt. Att i tuffa tider göra kloka val av leverantörer och partners kan vara det som särskiljer ett företag från konkurrenterna. 

Du känner ju redan oss på AutoConcept och vet att vi i över 20 år har förmedlat försäkringar för bättre fordonsaffärer och tryggare fordonsägare. Du har kanske valt att samarbeta med oss av olika anledningar, det kan vara vårt breda produktutbud eller våra kunniga medarbetare. Vad du kanske inte alltid tänker på är att varje garanti du utfärdar till dina kunder motsvaras av en försäkring hos ett A-rated försäkringbolag. 

Vi kan skapa ett garantiprogram för just dig, som passar dina fordon och din kundgrupp - anpassat för att få ert varumärke att sticka ut på en konkurrensutsatt marknad med pressade marginaler. En garanti höjer värdet på fordon, skapar ökad kundlojalitet och minskar din risk för kostnader för eventuella reklamationer. En bättre affär helt enkelt.

Har du anställda som behöver tränas i att prata om garantier? Känner du att du vill se över produkterna i ditt utbud? I så fall hjälper vår säljkår mer än gärna till. Vi kan genomföra utbildning  och älskar att prata om vilka produkter som passar din affär bäst.

Har du koll på din SEO och hur du optimerar din närvaro på nätet? Vill du ha mer exponering av garantier i hallen? Vår marknadsavdelning står självklart till ditt förfogande.

Slutligen vill jag tacka för det gångna året och ser fram emot ett riktigt bra 2021 tillsammans.

God Jul och Gott Nytt år! 

Ulf Coxner

Ulf_Blurriblurr

 

 

 

 

Kommentarer: