Slipp krångel om bilen stannar

Av AutoConcept Marknad, den 2020-02-19 12:21

Vi på AutoConcept har prisvärda tilläggsprodukter som underlättar i vardagen om något oförutsett skulle inträffa med ditt fordon. Skydda dig med vår hyrbilsförsäkring Rental Car eller vår vägassistansförsäkring Road Assist.

Motorproblem och elfel toppar listan – då är vägassistans tryggt

Julhelgen är en av de mest intensiva trafikhelgerna på året. Därför har SOS International sammanställt statistik över de vanligaste skadorna som bilisterna råkade ut för i Sverige under perioden 18–27/12 åren 2017 och 2018.  

Här är hela listan:
  1. Motorproblem (22%)
  2. Elfel (19%)
  3. Kollision (16%)
  4. Punktering (11%)

Många trodde säkert att kollision skulle ligga i toppen, eftersom det pratas mycket om det på nyheterna. Men det är faktiskt motorproblem och elfel som toppar listan. Väderomslag och ändrat körbeteende ökar nämligen riskerna för driftstopp. Dessa faktorer är något som i Sverige kan ske året om och inte bara under julhelgen.
Om bilen stannar på vägen kan det vara tryggt att ha vår vägassistansprodukt Road Assist, då får du nämligen kostnadsfri hjälp på plats. Road Assist gäller även utomlands och du kan du teckna den på din MC, husvagn, husbil ATV och snöskoter.

Vill du veta mer? Läs om Road Assist och se villkor.

Kontakta vår kundsupport för att köpa Road Assist till ditt fordon för 249 kronor per år.

Låt vardagen rulla även om bilen står still

Om bilen plötsligt stannar och inte går att köra, kan det bli besvärlig för många. I vårt avlånga land är många beroende av sin bil för att få vardagen att gå ihop. Därför har vi tagit fram vår hyrbilsförsäkring Rental Car.
Då får du ersättning för hyrbil i upp till 5 dagar om bilen plötsligt inte blir körbar och måste repareras hos en verkstad.


Denna försäkring kan verkligen vara räddaren i nöden för dig som inte klarar dig utan bil i vardagen – teckna den redan idag via vår kundsupport för endast 147 kronor per år.

Vill du veta mer? Läs mer om Rental Car och se villkor

Vi har självklart produkter till ditt fordon också. Läs mer om vårt produktsortiment här. Glöm inte att fråga efter en AutoConcept-garanti nästa gång du köper en bil, MC, ATV, snöskoter, husvagn eller husbil.

Kör försiktigt!

Kategori:TilläggsprodukterTryggare fordonsägare

Kommentarer:

AutoConcept Tipsar

Välkommen till vår blogg. Här lägger vi upp smarta och trygga tips för dig och ditt fordon.

Vad vill du läsa om här? Maila dina önskemål till marketing@autoconcept.se

Prenumerera för uppdateringar